Akcija!

AJAX Pametni Dom Komplet

647,82 z DDV

Dizajnerske naprave na vaših stenah in telefon v žepu. Tako izgleda zaščita sodobnega doma ali pisarne – brez gradbenih posegov.

Pametni Dom brezžični alarmni set vsebuje vse, kar potrebujete za popolni nadzor. Ajax Pametni Dom Komplet je sestavljen iz centralne enote, detektorja gibanja, detektorja odpiranja vrat in oken s senzorjem nagiba in udarca, daljinskega upravljalnika, vtičnice, brezžičnega relejnega izhoda ter notranje sirene. Aplikacija za Android in iOS je na voljo brezplačno!

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Šifra: AJAX Pametni Dom Komplet Kategorija: Oznaka:

Opis

AJAX Pametni Dom Komplet vključuje:

  • 1x AJAX Hub2 BL, centralna enota: Pametna nadzorna plošča Hub je ključni element varnostnega sistema Ajax. Naprava nadzira delovanje vseh Ajax detektorjev in takoj pošlje alarmni signal lastniku in centralni nadzorni postaji.
  • 1x AJAX MotionProtect BL, detektor gibanja: Brezžični PIR detektor gibanja, ki lastnika obvesti o prvih znakih vdora v dom ali pisarno. Detektor je pritrjen na steno pred vrati, okni in na drugih mestih, kjer lahko pride do vdora.
  • 1x AJAX DoorProtect BL, magnetni kontakt: Brezžični detektor za vrata in okna, ki opozori na prve znake vdora v prostor. Lahko se montira na vse vrste podlag, vključno s kovinsko.
  • 1x AJAX SpaceControl BL, daljinski upravljalnik: Kontrolnik s štirimi tipkami nadzoruje varnostne načine v prostoru. Z njim enostavno aktivirate in deaktivirate varnostne načine. Signal se pošlje v šifriranem formatu, ki preprečuje njegovo prestrezanje.
  • 1x AJAX Socket BL, vtičnica
  • 1x AJAX Relay, brezžični relejni izhod: potrebno je napajanje 12VDC (7-24VDC). Bistabilno in pulzno (0,5-15 sekund) delovanje.
  • 1x AJAX HomeSiren BL, notranja sirena: Brezžična notranja sirena, ki glasno opozori na alarm med aktivacijo detektorja. Nameščena je v zaprtih prostorih, da opozori na nevarnost ali odvrne vsiljivce.

 

Senzorji zaznavajo človeško prisotnost in odpiranje oken ali vrat. Hub pošilja obvestilo o alarmu centralni nadzorni postaji in pametnemu telefonu lastnika sistema.

 

Lastnosti
Zmogljivost kompleta Pametni Dom lahko nadgradite s priključitvo požarnih detektorjev, senzorjev izliva vode, ipd.

 

Namestitev
Naprave so nameščene v kratkem času. Detektorje povežete in nastavite z mobilno aplikacijo, nato pa jih namestite s pomočjo SmartBracket, ki je priložen kompletu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AJAX Pametni Dom Komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja