NUKI COMBO 2.0 STARTER-SET

269,00 z DDV

Proizvajalec cilindra

Starter kit v kompletu združuje Bridke in NUKI Smart Lock 2.0.

Nuki lahko montirate na skoraj vsaka vrata, ki jih zaklepa evropski cilinder. 

Če imate na notranji strani vrat gumb, potem zgoraj izberite proizvajalca cilindra, da bomo priložili pravilen nastavek. Če vrata tudi znotraj zaklepate s ključem, izberite prvo opcijo. 

Nuki SmartLock ni primeren za vrata, ki se odpirajo navzven in imajo med robom in cilindrom manj kot 30mm prostora. Taka vrata pogosto srečamo v lokalih in so običajno iz aluminija. Pri teh vratih bi ključavnica ob odpiranju vrat zadela rob podboja vrat. Če niste prepričani, lahko preverite možnost inštalacije na tej povezavi. 

Zakleni & Odkleni

Vrata lahko odkleneš in zakleneš s svojim telefonom ali pametno uro, ko stojiš pred njimi ali na daljavo – za to potrebuješ Hub in/ali pametnega elektronskega asistenta.

Auto – odkleni

Če vklopiš to funkcijo, bo NUKI videl, kdaj si v bližini in odklenil vrata, ne da bi se dotaknil telefona ali ure.

Zakleni in pojdi

Če želiš, da NUKI zaklene vrata avtomatsko nekaj sekund po tem, ko oddideš iz stanovanja, vkluči funkcijo “Lock ‘n’ Go”. 

Pošlji ključ po e-pošti

Želiš poslati ključ svojega stanovanja po e-pošti, ne da bi ga pred tem spremenil v energijo? Sedaj lahko. Nastaviš lahko tudi urnike dostopov za punce / fante, bivše partnerje, čistilke, varuške, celo za taščo. 

 

Beležka dogodkov

NUKI beleži dogajanje s tvojimi vrati, kdo jih je odklenil, zaklenil, kdaj se je to zgodilo… Sedaj beleži tudi odpiranje vrat in te obvesti, če so odprta. 

Paketi so ugodnejši

Če razmišljapš o nakupu še kratek nasvet. Paketi so cenejši, če kupiš nuki v kompletu z Bridge in tremi daljinci, privarčuješ cca 70 eur. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NUKI COMBO 2.0 STARTER-SET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja